• Kaposvári Környezetvédelmi Kft.
  • Székhely és levelezési cím: 7400 Kaposvár, Áchim András utca 2.
  • Telephely: 7400 Kaposvár, Nádasdi utca 0133/2 hrsz.
  • Telefon: 06 82 527 059
  • E-mail: info(kukac)kkvd.hu

Hulladékgyűjtés, szállítás, ártalmatlanítás

 

Társaságunk a megfelelő engedélyek és szakmai tapasztalatok birtokában, a vonatkozó környezetvédelmi és ADR-előírások maradéktalan betartásával végzi tevékenységét.

Hulladékszállítási és -ártalmatlanítási szolgáltatásunk a termelés során keletkező hulladékok széles skáláját lefedi, legyen szó veszélyes festékes vagy olajos kannákról, festék- vagy olajmaradékról, olajszűrőről, veszélyes iszapokról, kórházi és egyéb egészségügyi hulladékokról vagy nem veszélyes gyártási maradékokról, ideértve az élelmiszer vagy gépipari, műanyagipari hulladékokat.

Hulladékártalmatlanító stratégiai partnereink által valamennyi ártalmatlanítási technológia rendelkezésre áll, így pl. veszélyes és nem veszélyes hulladék égetése égetőműben, veszélyes és nem veszélyes hulladékok lerakása hulladék- lerakóban, hulladékok hasznosítással történő ártalmatlanítása.

Zárt furgonokból, platós és konténerszállító járművekből, nyerges vontatós szerelvényekből álló gépparkunk az elérhető eszközök széles skáláját lefedik. Igazodva az egyedi ügyféligényekhez és megoldásokhoz, Ügyfeleink részére az adott hulladék jellemzőinek és mennyiségének legmegfelelőbb szállítóeszközt és gyűjtési módot kínáljuk, mellyel ez idáig előnyökre tettünk szert.

Az általunk nyújtott szolgáltatás során rendelkezésre bocsátjuk az ADR- minősített csomagolóeszközöket, ellenőrizzük a szükséges jelöléseket, bárcázásokat, segítséget nyújtunk az esetleges nem megfelelőségek helyesbítésére, jövőbeli megelőzésére. Tanácsot adunk a leggazdaságosabb szállítási gyakoriság, logisztika kiválasztásában, kialakításában.

Kaposvár területén 24 órán belül vállaljuk a hulladékok és veszélyes hulladékok elszállítását, mely szolgáltatással egyediek vagyunk az országban.

Fentiekkel rugalmasan igazodunk az egyedi ügyféligényekhez, legyen szó kis műhelyekről, fodrász, illetve kozmetikai szalonokról vagy nagyobb üzemekről.

 

Kaposvári Környezetvédelmi Kft.

Cím: 7400 Kaposvár, Áchim András utca 2. | Tel.: 06 82 527 059

© 2021 Kaposvári Környezetvédelmi Kft. - Minden jog fenntartva.